Sää Faymiressa

Kevät: ~10°C

Kesä: ~23°C

Syksy: ~10°C

Talvi: ~-2°C

Viileä merivesi, usein tuulista, paljon lokkeja. Keväisin ja kesäisin aurinkoista, syksyllä sateista. Talvella saattaa sataa vähän lunta.

Koti Faymiresta?

Talon ostaminen ja Nimyassa asuminen on suhteellisen kallista. Ostajalla täytyy olla vakaita tuloja. Monet tulevat kaukaa torille myymään tekeleitään, jotta voisivat säästää tarpeeksi rahaa muuttaakseen kaupunkiin. Nimyan laitamilla asuminen on halvempaa. Kalleimmat ja laadukkaimmat asunnot löytyy linnan läheltä. Siellä asuu myös aatelissukuisia.

Nimyassa voi yöpyä tavernoissa. Kodittomat yleensä päätyvät alamaailmaan asumaan ja pyrkivät saamaan nopeita tuloja vaarallisin keinoin.

Kaupungit ja alueet
NIMYA - NIMYA - FAYMIRE - VOL ARRIL - DHALDOR - SILVARION - VILLIMAAT
Rodut
IHMINEN - HALTIA - KÄÄPIÖ - ÖRKKI - MUUT RODUT

Faymire

Faymire on kodikas ja lämmin kylä, jonka suurin osa asukkaista on ihmisiä. Kylä on tunnettu sen tarjoamista resursseista: Faymire on ihanteellinen paikka maanviljelylle ja metsästykselle. Kylää ympäröi rehevän vihreä metsä. Faymiressa poikkeaa usein matkamiehiä yöpymässä tai täyttämässä vatsaansa, mutta jotkut matkustavat varta vasten Faymireen metsästääkseen, viljelläkseen tai opiskellakseen nahkuriksi.

Mitä Faymire tarjoaa?

Metsästys
Faymiren alue ja metsä on yksi parhaista metsästyspaikoista koko mantereella. Metsästäjät ovat erittäin tervetulleita harventamaan villieläinkantaa, sillä niistä on usein haittaa farmeille. Metsästä löytyy muun muassa peuroja, hirviä, karhuja, villisikoja, oravia ja jäniksiä. Villieläinten takia metsässä kannattaa noudattaa varovaisuutta.

Ostokset
Faymiren farmeilta saat ostettua esim. viljaa, leipää, maitoa, munia, villaa, lihaa ja hunajaa.
Kylästä voi ostaa myös oman hevosen ratsuksi (lue lisää ratsuista), tai voit halutessasi ostaa muitakin farmieläimiä.

Nahkuriksi?
Kylästä löytyy taitavia nahkankäsittelijöitä, jotka varmasti mielellään opettaisivat uusia tekijöitä ammatin pariin. Nahkurin työstä on hyötyä varusteiden teossa.

Yösija
Seikkailijoille mukavin yöpymispaikka on Berry's Bed & Breakfast. Pieni farmitalo, jolla on topakka emäntä. Yöpyjä herää varmasti aikasin kukonlauluun.
Tyhjätaskujen paras yöpymisvaihtoehto on luultavasti lämpimässä hevostallissa heinäkasojen päällä.

Vaarat
On huhuttu, että Faymiren takametsissä piileksii koboldien kaivanto. Koboldit ovat aggressiivisia pieniä otuksia, jotka käyvät salaa varkaissa kylällä. Ne ovat hyviä piileksimään ja asettavat metsään joskus ansoja, joihin seikkailijat jäävät kiinni.

Ulkoasu © M Layouts
Headerin kuva © Dungeons & Dragons